Kutsu: Suomen Pelastuskoiraliiton sääntömääräiseen vuosikokoukseen lauantaina 24.4.2021 klo 10.00.

10.3.2021

Kokouspaikka: Ratamestarinkatu 11, Helsinki , etäyhteys

Koronatilanteesta johtuen kokous pidetään etäyhteyksillä. Kokoukseen ilmoittautuneille lähetetään etäyhteyslinkki. Kokoukseen voi osallistua myös paikan päällä, mutta vahvasti suositellaan osallistumista etäyhteydellä.

Kokoukseen osallistumisen edellytyksenä on ilmoittautuminen viimeistään 19.4.2021 

4§ Yhdistyslaki 

Ilmoittautuminen

Jäsenyhdistysten kokousedustajat todetaan kokouksen aluksi. Kullakin varsinaisena jäsenenä olevalla jäsenyhdistyksellä on oikeus valita liiton kokouksiin yksi edustaja. 

Yhdistysten on mahdollista saada lisäedustajia liiton kokouksiin seuraavasti: 35 varsinaisella jäsenellä mahdollista saada toinen edustaja, 70 varsinaisella jäsenellä kolmas edustaja ja 105 varsinaisella jäsenellä neljäs edustaja. Maksimimäärä on neljä edustajaa per yhdistys. Jäsenmäärä lasketaan yhdistysten 15.1.2021 ilmoittaman jäsenmäärän mukaan (tilastolomake). Kaikilla jäsenyhdistysten jäsenillä on läsnäolo-oikeus vuosikokouksessa.

Vuosikokouksessa käsiteltäviä asioita ovat tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja tilintarkastajien lausunnon esittäminen; tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen; toimintasuunnitelman, tulo- ja menoarvion sekä liittymis- ja jäsenmaksujen vahvistaminen; hallituksen puheenjohtajan jäsenten valinta; tilintarkastajien ja varatilintarkastajan valinta sekä kokouspalkkioiden vahvistaminen.

 

Pyydämme yhdistyksiä ilmoittamaan viralliset kokousedustajansa ja kokoukseen osallistuvat muut  jäsenet  viimeistään 19.42021 mennessä:

Ilmoittautuminen päättynyt                  

Ilmoita yhdistyksesi viralliset edustajat ja  muut kokoukseen osallistuvat. Yksi ilmoittaja/yhdistys

 

Vuosikokouksessa valittavaan Pelastuskoiraliiton hallitukseen otamme yhdistysten esityksiä vastaan. Ilmoittakaa ehdokkaanne ja heidän varajäsenensä spekl@pelastuskoiraliitto.fi 19.4.2021 mennessä. 

 

Kokouksessa mahdollisesti tapahtuvaan äänestämiseen liittyvä ohjeistus info lähetetään yhdistyksiin ennen kokousta.

 

Vuosikokouksessa käsiteltävät ovat puheenjohtajien, sihteerien tiedostoissa Lomakkeet – Suomen Pelastuskoiraliitto, jonka salasana on lähetetty yhdistyksiin: Tilinpäätös; toimintakertomus; tilintarkastajan lausunto; toimintasuunnitelma; tulo- ja menoarvio

 

                      SPeKL hallitus

 

Uusi hallitus järjestäytyy vuosikokouksen jälkeen.

 

Suomen Pelastuskoiraliitto ei järjestä koronatilanteesta johtuen yhdistyspäiviä vuonna 2021        

 

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Scroll to Top