Koetoimitsijakoulutus

Koetoimitsijakoulutuksen tavoitteena on antaa valmiuksia järjestää Pelastuskoiraliiton alaisia kokeita, henkilöiden toimiessa eri tehtävissä kokeen järjestämisessä ja toteuttamisessa.

Koulutus koostuu:

  • Omatoimisesti tapahtuvasta ennakko-opiskelusta, jonka sisältö on tällä sivulla.
  • Koulutuksen lähipäivästä (4h), joka rakentuu kokeen järjestämisharjoituksen tai todellisen kokeen järjestämisen ympärille

Tämä teoriamateriaali sisältö koostuu seuraavista osioista:

  • Pelastuskoiraliiton kokeet
  • Kokeen toimihenkilöt ja tehtävät
  • Koelomakkeet
  • Turvallisuussuunnitelma

TEHTÄVÄ: Materiaalista heräävien kysymysten kerääminen

Kun käyt läpi seuraavan etäopiskelumateriaalin, kerää samalla itsellesi ylös kysymyksiä, joita materiaali herättää, mutta joihin et saa ehkä suoraa vastausta materiaalista. Ota nämä kysymykset mukaan lähiopetuspäivään, jossa niitä käydään läpi yhdessä kouluttajan kanssa.

MUISTA! Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa!

 

Kuva: Jari Miettinen

Koetoimitsijakoulutus kouluttajat

Kurssin kouluttajana voi toimia SPeKL testaaja tai vastaavan testaajan valtuuttama henkilö. Yhdistyksellä on mahdollista hakea avustusta koulutuksen järjestämiseen. Ohjeet avustuksen hakemiseksi löytyvät kohdasta Koulutukset.

Järjestäminen

Koulutus voidaan järjestää yhdistyksen omana koulutuksena tai yhteistyössä yhden tai useamman SPeKL-yhdistyksen kanssa.

Mikäli yhdistyksessäsi ei ole SPeKL testaajaa, voit olla yhteydessä alueesi koulutuksia koordinoivaan Liittokouluttajaan koulutuksen järjestämiseksi tai pyytää kouluttajaa toisesta yhdistyksestä. Yhdistyksellä on mahdollista hakea avustusta koulutuksen järjestämiseen. Ohjeet avustuksen hakemiseksi löytyvät kohdasta Koulutukset.

Scroll to Top