SPeKL joukkue SPKL joukkuekatselmukseen Kuopioon 27.8-29.8.2021

14.6.2021

Pelastuskoiraliitto on saanut Palveluskoiraliitolta kutsun yhdelle joukkueelle osallistua joukkuekatselmukseen.

Pyydämme nyt SPeKL yhdistyksiä hakemaan SPeKL joukkueeseen.

Joukkuekokoonpano:

Joukkueessa tulee olla

  • ryhmänjohtaja
  • kolme koiranohjaajaa koirineen tai
  • kaksi koiranohjaajaa ja yksi koiraton hälyryhmävaatimukset täyttävä henkilö

Ilmoittautumisen yhteydessä joukkue voi nimetä myös varakoirakon. Varakoirakkoa käytetään, jos jollekin joukkueeseen ilmoitetulle koirakolle tulee este ennen tapahtumaa.

Joukkueen tulee koostua Vapepan maakuntajaon mukaisesti, oman toimialueen koirakoista

Minimikriteeri osallistumiselle on, että koiralla on voimassa oleva loppukoe toisesta lajista ja voimassa oleva peruskoe toisesta lajista. Tavoitteena kuitenkin on saada joukkue kasaan VIRTA-koirista, mutta kannattaa laittaa haku, vaikkei VIRTAA koirakoilla vielä olisikaan. Ryhmänjohtajaksi tarvitaan mukaan koiraton henkilö.

 

Ilmoittautua voi joko yhdistyksen omalla ryhmällä tai Vapepan maakuntajaon mukaisesti, oman toimialueen yhdistysten koirakoista kootulla ryhmällä. Koulutusvastaavien alueelliset ryhmät voivat yhdessä suunnitella joukkueen kokoamista.

 

Mikäli tulee useampia hakemuksia, niin kriteerinä joukkueen valinnalle on 1. koirakoiden koulutustaso 2. edelliset osallistumiset SPKL joukkuekatselmukseen, siten että uudet osallistujat ovat etusijalla.

 

Tapahtuman info täältä: PEKO joukkuekatselmus 2021 | Kuopion palvelus- ja seurakoiraharrastajat ry (kpsh.net)

Vapaamuotoiset hakemukset koirakoiden koulutustasot ilmoitettuina osoitteeseen gabi.stubb@pelastuskoiraliitto.fi viimeistään sunnuntaina 11.7.2021

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Scroll to Top