SPeKL tiedote 23.6.2022

2. Järjestövakuutus SPeKL yhdistyksille
  3. PETO – tarkastuksen taidontarkastus
  4. Vuosikokous 2022 pöytäkirja
  5. SPeKL toimisto suljettu 25.6.- 31.7.

1.      Virta tarkastus ilmoitus poliisille

Jatkossa Virta-tarkastus ilmoitukset pyritään ilmoittamaan poliisille 8 viikkoa ennen tarkastusta. Perusteena poliisin vahva halu olla tarkastuksissa mukana ja siihen liittyen heidän työvuorolista kiertonsa. Ilmoitus tarkastuksesta liitoille on edelleen viimeistään 2 viikkoa ennen tarkastusta.

2.      Järjestövakuutus SPeKL yhdistyksille

Pelastuskoiraliitto on ottanut tapaturmavakuutuksen lisäksi järjestövakuutuksen liiton jäsenyhdistyksille. Lue lisää vakuutuksesta täältä: Vakuutus – Suomen Pelastuskoiraliitto

3.      PETO – tarkastuksen taidontarkastus

Pelastuskoiraliiton hallitus on kokouksessaan 4.6.2022 päättänyt, että PETO-tarkastuksen Taidontarkastuksena suoritetaan raunioiden peruskoe tai PETO-tarkastus. Taidontarkastus suoritetaan kahden vuoden välein. PETO tarkastus – Suomen Pelastuskoiraliitto

4.      Vuosikokous 2022 pöytäkirja

Vuosikokouksen allekirjoitettu pöytäkirja liitteineen löytyy Puheenjohtaja. sihteeri materiaalisalkusta Lomakkeet – Suomen Pelastuskoiraliitto Salasana on lähetty yhdistyksiin.

Jäsenmaksu on 15 euroa/varsinainen jäsen. Ja eräpäivä 31.8.2022. Lasku tulee yhdistyksiin sähköpostilla.

5.      SPeKL toimisto suljettu 25.6.- 31.7.