Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Grundkurs i räddning på Åland 12.4.

12.4.2022 klo 12:00

35€
Ålands Räddningshundsklubb håller öppet hus vid Övningsområdet i Godby söndag 10.4. kl.12.00. Ta tillfället i akt och kom och bekanta dig med vår verksamhet och få information vad det innebär att vara räddningshunds förare och aktiv i Frivilliga Räddningstjänsten på Åland
Samtidigt finns det möjlighet att anmäla sig till en grundkurs i räddning (eftersök av försvunna personer med hund ). Kursen är planerad till 5 tisdag kvällstid med start 12.4. Kursens pris är 35 euro, om du efter kursens slut fortsätter att träna med oss så har du medlemsavgiften för 2022 betald.
Har du frågor och funderingar kring vår verksamhet och inte har möjlighet att komma den 10.4. så hör du av dig här på Messenger eller skickar mail till alandsraddningshund@gmail.com. Det går också bra att anmäla sig till kursen på mail.

Tiedot

Päivämäärä:
12.4.2022
Aika:
12:00
Hinta:
35€
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
https://www.raddningshund.ax/

Tapahtumapaikka

Övningsområdet i Godby

Järjestäjä

ŏlands Räddningshundklubb rf
Sähköposti
alandsraddningshund@gmail.com
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Kaikki jäsenyhdistysten tapahtumat samassa kalenterissa

Jäsenyhdistyksiä pyydetään lähettämään tiedot omista tapahtumistaan osoitteeseen spekl@pelastuskoiraliitto.fi, jotta ne voidaan lisätä liiton tapahtumakalenteriin.

Tapahtuman tiedoista tulee käydä ilmi

  • tapahtuman nimi,
  • kuvaus tapahtumasta sekä tarvittavat yhteystiedot ilmoittautumista tai lisätietoja varten,
  • aika sekä mahdollinen kellonaika,
  • järjestävän yhdistyksen/tahon nimi,
  • tapahtumapaikka ja
  • tapahtuman www-osoite, jos sellainen on.

Liitto pyytää yhdistyksiä ilmoittamaan tapahtumiaan kalenteriin riippumatta siitä onko tapahtuma kaikille avoin. Mikäli tapahtuma on vain rajatulle yleisölle (esim. järjestävän yhdistyksen jäsenille), osallistumisoikeudesta tulee mainita tapahtuman tiedoissa.

Scroll to Top