Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Suurkokeet ja leiri, Kittilä

4.8.20236.8.2023

 

OPEKO järjestää Lapin pelastuskoirayhdistysten vuotuisen koulutusleirin Kittilässä 4.-6.8.2023. Tänä vuonna leiri on avoin kaikille SPeKL:n koiranohjaajille. Leirin yhteydessä on treenien lisäksi mahdollisuus osallistua kokeisiin sekä päästä tekemään kokeenomaisia suorituksia. Tarjolla olevat koelajit löytyvät liiton koekalenterista.

Ryhmät.1. Alkeisryhmä2. Jälkikoeryhmä3. Hakukoeryhmä4. VIRTA-ryhmä (VIRTA realistinen lähitulevaisuudessa tai VIRTA jo suoritettuna)

Ryhmiä voidaan osallistujamäärien mukaan yhdistää tai jakaa kahtia. Jokaisessa ryhmässä on OPEKOn koiranohjaaja hoitamassa organisointia ja aikataulutusta. Kouluttautuminen tapahtuu pääasiassa vertaisoppimisen kautta. Perjantai ja lauantai iltoina järjestetään vapaamuotoiset paneelikeskustelut. Omien treenien ja koesuoritusten lisäksi ryhmät mahdollistavat myös rinnakkaiselle ryhmälle koesuoritukset esim. suunnittelemalla koejäljet tai toimimalla maalihenkilönä. Maksimi koirakkomäärä leirillä on 25.

Majoitumme Venejoen kämpällä, jossa on 4 erikokoista kerrossängyin varustettua huonetta majoittumista varten. Mukaan tarvitset makuupussin ja tyynyliinan. Koirat voivat yöpyä sisällä omissa häkeissä. Majoituksessa ei ole sähköjä. Sauna ja ulkohuussit ovat leiriläisten ilona. Vuodepaikkoja on noin 30 hengelle.

OPEKO huolehtii testaajien ylläpidosta ja hankkii yhteiset laktoosittomat aamiaistarvikkeet. Lämpimistä ruuista ja erikoisruokavalioista jokainen osallistuja vastaa itse. Kämpässä on kaasuliesi ja kaasulla toimiva pienehkö jääkaappi. Pihapiirissä on tulipaikka, jonka ääressä onnistuu myös mm. makkaranpaisto.

Tapahtuman tarkoitus ei ole tuottaa voittoa, mutta kulujen kattamiseksi asetamme muutaman kympin osallistumismaksun. Maksun suuruus riippuu osallistujamäärästä.

Ilmoittautumislomake: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdcBkscVrr0gN-BkOXqcql887e1pI43zKo3lbncRptS1F1Nrg/viewform?usp=sf_linkIlmoittautuminen on sitova.

Leirin ilmoittautuminen päättyy 7.7.2023. Maksutiedot ja viikonlopun aikataulu lähetetään ilmoittautumisen päätyttyä.

Tarkentavat kysymykset osoitteeseen tinuska.auer(a)gmail.com

Tiedot

Alkaa:
4.8.2023
Loppuu:
6.8.2023

Kaikki jäsenyhdistysten tapahtumat samassa kalenterissa

Jäsenyhdistyksiä pyydetään lähettämään tiedot omista tapahtumistaan osoitteeseen spekl@pelastuskoiraliitto.fi, jotta ne voidaan lisätä liiton tapahtumakalenteriin.

Tapahtuman tiedoista tulee käydä ilmi

  • tapahtuman nimi,
  • kuvaus tapahtumasta sekä tarvittavat yhteystiedot ilmoittautumista tai lisätietoja varten,
  • aika sekä mahdollinen kellonaika,
  • järjestävän yhdistyksen/tahon nimi,
  • tapahtumapaikka ja
  • tapahtuman www-osoite, jos sellainen on.

Liitto pyytää yhdistyksiä ilmoittamaan tapahtumiaan kalenteriin riippumatta siitä onko tapahtuma kaikille avoin. Mikäli tapahtuma on vain rajatulle yleisölle (esim. järjestävän yhdistyksen jäsenille), osallistumisoikeudesta tulee mainita tapahtuman tiedoissa.

Scroll to Top