Agria Koirakävely ja Pelastuskoiraliiton koirakkoesittelyt

25.3.2024

Agria Koirakävely on hyväntekeväisyystapahtuma, jonka tuotot lahjoitetaan tänä vuonna Suomen Pelastuskoiraliitto ry:lle. Koirakävelyyn osallistuminen on ilmaista ja jokainen osallistuva koira kerryttää lahjoituspottia 1 eurolla. Lahjoituksen tekee Agria Eläinvakuutus. Tapahtuma järjestetään 25.-26.5. ja siihen voi osallistua ympäri Suomea kävelemällä lenkin koiran kanssa. Lisätietoja: Agria.fi/koirakavely

Pelastuskoirat tutuiksi – jäsenten apua kaivataanJotta saamme suuren yleisön huomion, haluamme tehdä lahjoituskohdetta tutuksi konkreettisin esimerkein ja koirakkoesittelyiden avulla. Mikä on pelastuskoira? Minkälaisissa tehtävissä pelastuskoirat toimivat? Miten koiria koulutetaan? Kaikki nämä ovat kysymyksiä, joita yleisön mielessä liikkuu. Tarvitsemme siis Pelastuskoiraliiton jäsenten apua ja etsimme pelastuskoiria ohjaajineen esittelyihin. Pelastuskoiraesittelyt julkaistaan Agria Eläinvakuutuksen some-kanavissa (Facebook ja Instagram) huhti-toukokuun aikana.

Apuna esittelyssäsi voit käyttää esimerkiksi näitä kysymyksiä:

• Kuka olet? (pelkkä etunimi riittää)
• Koirasi nimi, ikä, rotu?
• Millaisissa pelastustehtävissä toimit koirasi kanssa tai mitä tehtäviä varten harjoittelette?
• Milloin aloitit pelastuskoiratoiminnan?
• Mikä sai sinut lähtemään mukaan pelastuskoiratoimintaan?
• Mitä pelastuskoiratoiminta merkitsee sinulle?
• Mitä tulevaisuudensuunnitelmia ja tavoitteita sinulla on pelastuskoiratoimintaan liittyen?
• Millaista yhteistyö koirasi kanssa on – kerro koirasi persoonasta jotain 😊

Esittelyjä varten tarvitsisimme lisäksi hyvälaatuisen kuvan koirakosta tai koirasta. Jos omistaja/ohjaaja ei itse halua olla mukana, voi esittelyn tehdä vain koirasta.

Lähetä vapaamuotoinen teksti ja kuva osoitteeseen: emma.hamalainen@agria.fi ja spekl@pelastuskoiraliitto.fi (Pelastuskoiraliitto).

Lähetäthän esittelysi 25.4. mennessä.


Esimerkkejä vuodelta 2023:
https://www.instagram.com/p/CsBOXvIIRAL/ 

.

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Scroll to Top