Uusi VIRTA-järjestelmä on otettu käyttöön

3.5.2018

Suomen Palveluskoiraliitto ja Suomen Pelastuskoiraliitto ovat yhteistyössä kehittäneet VIRTA-järjestelmän, joka on molempien liittojen ja näiden jäsenyhdistysten käytössä. VIRTA-tarkastus on Pelastuskoirakon käyttöönottotarkastus viranomaiskäyttöön.

Jatkossa kaikki VIRTA-tarkastukset ilmoitetaan tässä järjestelmässä ja tulokset kirjataan tänne. Isoimpana erona vanhaan toimintatapaan on se, että nyt tarkastuksen ilmoittamisen yhteydessä ilmoitetaan myös tarkastukseen osallistuva koirakko / koirakot. Myös kommenttien pyytäminen tarkastukseen osallistuneilta viranomaisilta tapahtuu järjestelmän kautta.

VIRTA-järjestelmä löytyy allaolevasta osoitteesta. Tästä osoitteesta löytyvät kaikki tarkastukset, tarkastuksen hyväksytysti suorittaneet koirakot sekä kirjautuminen järjestelmään.

SPKL-jäsenyhdistysten yhdistyskäyttäjät, joilla on jo Virkku-tunnus ja joilla on VIRTA-oikeus päällä, voivat kirjautua VIRTA-järjestelmään samoilla tunnuksilla.

SPeKL-jäsenyhdistyksille on lähetetty tunnukset erikseen.

Tutustu palveluun ja käyttöohjeisiin allaolevassa osoitteessa: https://virta.virkku.net

Suomen Palveluskoiraliitto ry                                                       Suomen Pelastuskoiraliitto ry

peko@palveluskoiraliitto.fi                                                            spekl@uudet.pelastuskoiraliitto.fi

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Scroll to Top